Monika i përgjërohet që ta falë pas deklaratës shokuese që bëri për të dhe akuzës së rëndë, Igli s’e duron dot: Mos m’u afro (VIDEO)

Uncategorized

Gjatë spektaklit të së martës mbrëma të “Big Brother VIP”, pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri u bë edhe aktori i njohur, Igli Zarka.

Edhe pse ka vetëm pak ditë aty brenda, ai është kthyer menjëherë në qendër të vëmendjes së banorëve dhe publikut.

Kjo për shkak të disa deklaratave dhe veprimeve që ka bërë gjatë kësaj periudhe fare të shkurtër. Dy ditë më parë, ai iu kthye keq Semit, kur këngëtarja e preku te gjuri.

Igli i tha se ka njerëz që e presin jashtë dhe këtë veprim nuk ja lejon as asaj dhe as ndonjë banori tjetër në shtëpi. Gjithashtu, artisti ka thënë se ka hyrë i vetëm në shtëpi dhe nuk ka si qëllim të krijojë shoqëri apo kontakt me asnjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.