Nëse keni ende NOKlA 3310, Kompania kërkon që ti riktheni, ja sa ju shpërbIen.

Uncategorized

Nëse keni ende një telefon “Nokia 3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashk atërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në an kand të paktën 300 euro.

Por nuk mbaron me kaq. Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro.

Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë.

600 euro kushton një walkman i Sony.

Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.