Pse disa femra refuzojnë partnerin në shtrat?E fundit është shqetësuese

Uncategorized

1-.Ajo nuk ndihet më seksi – kryesisht pas të bërit nënë, trupi I femrëns ndryshon, e ajo më shumë se kushdo ndjen diferencën, ndihet shpesh e pakënaqur me formën e saj të re, për të është detyrë e mashkullit të saj ta bëjë të ndjehet mirë dhe që është ende e dëshirueshme për të.

2.Ajo është e lodhur dhe e stresuar – shtëpia, përtej punës, mbajtja e fëmijëve, kujdesi për ta, ushqimi etj, e lodhin shumë një femër, duke i marrë shumë kohë e duke i lënë pak kohë për veten. Bëhuni bashkëpunues në shtëpi, me fëmijët, jini ndihmë duke i mundësuar të ketë kohë për vete, dhe ajo do të jetë e disponueshme për çdo kërkesë.

3.Ajo fokusohet të jetë Nënë, jo Bashkëshorte – femrat kur janë nëna synojnë të jenë nëna perfekte në gjithçka, duke ju përkushtuar fëmijëve e shpesh edhe duke neglizhuar pjesën tjetër të botës.

4.Ajo nuk kënaqet më prej tij – shpesh në martesë edhe seksi kthehet në “detyrë shtëpie”, e burrat mendojnë më shumë për vete se për femrën, për këtë seksologët këshillojnë më shumë kujdes. Të mos refuzoheni kënaqni atë të parën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.