Shikoni shpellen me te qud.it.shme qe ju kane pare syte, brenda saj gjendet nje fshat i tere

Uncategorized

Shikoni shpellen me te qud.it.shme qe ju kane pare syte, brenda saj gjendet nje fshat i tere/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për të arritur në fshatin Zho.ngdong të Kinës, duhen më shumë se një orë ng.jitje në mal. E ndodhur rreth 1,500m mbi nivelin e detit, një shpellë në Kinë është shtëpi e rreth 100 njerëzve. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *