Steve Jobs e fikte telefonin e tij vetëm në një situatë

Uncategorized

Dhe në ato raste që e mbyllte, kishte një arsye të fortë: “ai po krijonte”.

“Sa herë që e kërkonim dhe nuk mund ta merrnim në celular, ne e gjenim gjithmonë në një vend, në zyrën e Jony Ive, një ish-drejtor i dizajnit në Apple”, shkruan ai.
Ishte në atë zyrë që buronin shumica e produkteve të Apple dhe sa herë që Jobs shkonte në zyrën e Ive, ai fikte celularin e tij.

“Ne do të çmendeshim duke e kërkuar atë dhe duke u përpjekur ta sillnim në takime. Përfundimisht do të na duhej të telefononim Jony dhe t’i kërkonim që ta tërhiqte Steve nga gjërat e tij. Koha e kaluar me Jony Jobs i dha hapësirë ​​për të qeshur, imagjinatë, krijim dhe një ndjenjën e përtërirë të lirisë “, shkroi ai në librin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.