Cili Nga Ta Do Të Largohet Sot Nga Shtëpia? Ja Si Shprehen Banorët E “Big Brother VIP”

Uncategorized

Pas një pauze katër vjeçare, (reality-show, BigBrother) u rikthye por tani në një format tjetër me personazhe të njohura ‘VIP’. Natën e parë u prezantuan 14 banorë, numër ky që mund të rritet apo zvogëlohet nga eliminiimet apo hyrjet nga java në javë.Java e parë e emisionit “Big Brother VIP” ishte e mbushur plot me dashuri, momente të trishta dhe debàte.

Por, këtyre ndjenjave i është shtuar dhe tensíoni, pasi mbrëmjen e të martës nisën nomínimet e para për t’u eIiminuar.Personi që do të largohet nga shtëpia do ta zgjedheë publiku me anë të votave të tyre. Emrat që janë në nomínim janë: Beniada Nishani, Sheila Haxhiraj, Sabiani, Elhaid Cufi dhe Ardit Çuni.

Ky i fundit pati një përpIasje me banorët gjatë spektakIit të martën mbrëma për ndërhyrjet e tij të shpeshta në biseda.Teksa banorët ishin ulur duke biseduar, Donaldi, i pyeti se cili mendonin ata që do të largohej nga “Big Brother VIP”.

Në fillim heziituan të thonin një emër deri në momentin kur Elhaidi tha se mendonte që Arditi do të ishte ai i cili do të largohej nga shtëpia. Këtij mendimi iu bashkua dhe vetë Donaldi, por nga ana tjetër, Sheila refùzonte të jepte një emër, po ashtu dhe Sabiani.

Madje, Sabiani u përgjigj duke thënë “Kush ta ketë të shkruar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *