Dhëndri godet me shpullë nusen, të ftuarit e duartrokasin (VIDEO)

Uncategorized

Në një rajon të Turqisë ekziston një traditë e çuditshme. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të gjithë të ftuarve, dhëndri duhet të god.asë me shu.plakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shu.plakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme.

Mirëpo e keqja nuk përfundon këtu.

Të gjithë të ftuarit e duartrokasin këtë veprim të “shëm.tuar”.

Videoja e njërës prej këtyre ceremonive po bëhet virale në rrjetet sociale, ndërsa shumë njerëz po e dë.no.jnë si një k.rim. të vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *