E Shoqja Është Në ‘Big Brother’, Flet Burri I Palomës: Nuk Jam XheIoz, I Kam Thënë Unë Shko Se Ti Je Për…

Uncategorized

Bashkëshorti i gazetares së Njohur, Palomës ka folur në lidhje me hyrjen e saj në “Big Brother Vip”. Alandy ndonëse me nota humori ka treguar se që kur bashkëshortja e tij ka hyrë në shtëpinë e vëllait të madh, të gjitha punët i kanë mbetur atij.

I pyetur në lidhje me pjesën nëse po pret që të eIeminohet Paloma dhe të lirohet flúksi i punëve, Alandi u shpreh se: Jo. I kam thënë që në fillim shko se je për këtë format, sepse është aktíve, energjíke dhe ka batúta. I thashë thjesht që është karakteri dhe i duhet këtij formati. Nuk e di nëse do pélqehet nga njerëzit dhe do votohet por shpresoj që të qëndrojë sa më gjatë në shtëpi, pse jo.

Ndërsa, sa i përket pjesës së xhe lozizë ai ka thënë se është një person i qetë dhe merr çdo gjë me dashuri.

“Jo. Nuk është xhelozia një faktor, nuk jam bërë xheloz, por normal që jam aty ku duhet, pra e ka një limit edhe xhelozia. Unë jam shumë i qetë, e marr me dashuri dhe pasion çdo gjë. Më ka mërzitur në shumë momente që ka folur më shumë seç duhet, nuk ka shpjeguar siç duhet situatat por i ka rënë shkurt dhe njerëzit janë keqkuptuar”, ka shtuar ai.

Paloma dhe Alandi, së bashku janë prindër të vajzës 6-vjeçare të quajtur Luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.