Fjeti me Alvisen dhe Hysenin! Arjani preket, shpërthen në lot dhe largohet nga studio

Uncategorized

Pas të gjithë ngjarjeve që ndodhën mbrëmjen e sotme në Për’puthen Prime, opinionisti Arjan Konomi është prekur shumë dhe ka shp ërth yer në lot.

Hyseni deklaroi se ka pare Prime ne shtepine e tij me Arjanin dhe Alvisen, ai e mohoi totalisht, por e bene vetem per ta shpetuar vendin e tyre te punes.

“Është ta llur me mua, me produksionin, me publikun, me djemtë. Ke thënë kaq herë që je e vërteta, e v uajtura. Po moj po, je e vetmja po për shumë gjëra të tjera.

Nuk kam çfarë them. E kuptoj që janë dy njerëz të dashuruar. Kam qenë vi k tima. Nuk di çfarë të them.

U preka dhe duke dëgjuar Hysenin. Alvisa do dhe dashurinë, dhe famën, dhe televizionin, dhe Hysenin”, tha Arjani.

Në një moment, Arjani la studion që të qetësohej dhe kur u kthye u shpreh:

“Situata është shumë e rëndë, gabimi shumë i rëndë. Më vjen keq që Hyseni ka qenë i përfshirë në këtë. Alvisa nuk ka më vend këtu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.