Gjest madhështor Hoxha dhe murgesha shqiptare bëhen bashkë për të ndihmuar shqiptarët

Uncategorized

Një hoxhë mysliman dhe një murgeshë katolike në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë.Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi.

Gjest madhështor Hoxha dhe murgesha shqiptare bëhen bashkë për të ndihmuar shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.