Hashim Thaçi Në Lidhjee Dashurie? Ja Kush Po Thotë

Uncategorized

Hashim Thaci E Ka Pasur Te Dashur Sekretaren Amerikane Albright !! Ja Kush E Thote…Poli.tikani serb, Vojsillav Sheshel, ka folur per ngjar jet e 20 vjetëve më pare, duke kujtuar kohen e bom bardimeve dhe rolin e sekre.tares amerikane te shtetit, Madeleine Albright per cjell Fakte. Sheshel thote se kishin plani.fikuar qe t’ia blinin nje xherdan Albrighi tit, per te ndale bom.bardimet e NATO ndaj Serbise.

Por e kishin anu.luar kete tentim per ryshfete, pasi kishin marrë infor.macione nga shërbimet sekrete se ajo ishte ne lidhje dashu.rie me Hashim Thaçin i cili ne Rambuje për faqësonte Ushtrinë Çlirim.tare te Kosoves.
Hashim Thaçi Në Lidhje Dashurie? Ja Kush Po Thotë

Leave a Reply

Your email address will not be published.