Këto janë fjalët e gruas së Rexhep Selimit në një vjetorin e shkuarjes në Hagë

Uncategorized

Rexhep Selimi, njëri nga udhëheqësit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, po gjykohet në Hagë pasi më 26 tetor 2020 ndaj tij u konfirmuan akuzat për krime lufte e krime kundër njerëzimit.

Më 4 nëntor të vitit të kaluar ai kishte njoftuar se do të nisej për Hagë.

“Kam ditur e do të di gjithmonë ta mbroj lirinë e popullit, shtetin e Kosovës dhe UÇK-në e lavdishme”, kishte thënë ai ndër të tjera.

Një vit më pas, familjarët shprehin krenarinë për veprën e tij.

Bashkëshortja e tij, Shqipe Mehmeti-Selimi, deputete e Kuvendit të Kosovës nëpërmjet llogarisë së saj në Facebook, flet për sakrificat dhe krenarinë.

“Në hap me sakrificat e Kombit! Jemi krenarë me ty Rexhë!”, shprehet ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.