“Open Balkan”/ Ndizet alarmi i rëndë: Serbët e rusët do të blejnë pasuritë e shqiptarëve, Kosova do të…

Uncategorized

Profesor, doktor Enver Bytyçi, përmes një postimi në facebook ka shkruar lidhur me “Open Balkanin”, nismë kjo e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

Duke treguar avantazhet dhe disavantazhet e “Open Balkan”, Bytyçi ka paralajmëruar një skenar të rëndë për shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *