Pajtohen Bora Zemani Dhe Alketa Vejsiu, Komenti: Sa Njeri Pozitiv Je Zemér!!

Uncategorized

Të dya kanë marrë përsipër të krijojnë çifte në ekran, njëra me emisionin “Përputhen” e tjera me emisionin “Love Story”. Po flasim për Bora Zemanin dhe Alketa Vejsiun që janë parë prej kohësh nga publiku si rivaIe dhe konkurrente.

E para që hapi këto zëra ishte Bora Zemani e cila në një intervistë në emisionin e ish të dashurit të saj, hodhi kunja se Alketa e kishte kopjuar si për biznesín dhe për emisionin.

Gjithsesi duket se këto kunja nuk shkojnë aty ku duhet për Alketën, pasi gjithmonë ka treguar respekt dhe dasha mirësi për koleget dhe riivalet e saj, të paktën publikisht.

Alketa i kompIimenton vajzat e ekranit në ‘Instagram’ dhe për më tepër ato që është pérfolur për sherr dhe dashakeqési. Së fundmi kjo ndodhi me Bora Zemanin ku Alketa i bërë një koment të rradhës duke i lënë disa yje në një prej fotove të saj.

Edhe Bora menjëherë i ka kthyer “nderin” moderatores duke e falenderuar me emojji

Leave a Reply

Your email address will not be published.