ParaIajmërimi/ U Ndalua Në Shqipëri Por Në Kosovë Përdoret/ Ja Cilat Janë Päsojat Madhore Që Sjellin.

Uncategorized

OKI” vazhdon të jetë njëri prej barnave që po përdorët në vazhdimësi nga kosovarët kundër dhimbjeve të kokës. Në fakt Shqipëria vitin e kaluar kishte ndaluar përdorimin e këtij ílaçi vitin e kaluar pa recetë mjekésore.
Sipas raportimeve të mëhershme, ky ílaç mund të shkaktojé disa efekte anësore në organizëm siç janë, s ulm në zemér për njerëzit që kanë próbleme me zemér, go ditje në tru, probIemet me tretjen, hemor ragji dhe u lçerë në stomak.

Rekomandohet të përdoret bashkë me ushqim apo edhe qumësht për shkak se mund të irritojë stomakun. Mjekët thonë se gjatë përdorimit të “Oki-t” duhet evituar konsumimi al koolit, pasi përndryshe mund të rritet rre ziku për dë mtim të mëlqisë ose hemor ragjisë së stamokut.

Gjithashtu “OKI” nuk duhet përdorur nga personat që vuajnë nga astma, ulcera, veshkat, nga fëmijët nën moshën 15 vjeç dhe gratë shtatzëna.Kujtojmë që Shqipëria ka ndaluar shitjen e këtij ilaçi nëpër barnatore pa recetë të mjekút.

Leave a Reply

Your email address will not be published.