S emi ia thotë troç Donaldit: Ti do fIesh me mua dhe me asnjë tjetër sepse…

Uncategorized

S emi ia thotë troç Donaldit: Ti do fIesh me mua dhe me asnjë tjetër sepse…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Banorët e “B ig B rother IP” vazhdojnë të kërkojnë për dy “ninxhat” e natës, të cilët kanë kthyer përmbys gjithçka në shtëpi. Siç nuk e prisnim, Semi dy shon te Donaldi, ndonëse /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *