Sa Lajm I Bukur/ 25-Vjeçarja Lind 9 Fëmijë :Të Gjithë Janë Shëndoshë E Mirë

Uncategorized

Një grua ka lindur nëntë bebe pasi gjatë shtatzënisë mjekët nuk kishin parë edhe dy bebe. Halima Cisse 25-vjeçare ka thënë se 5 vajzat dhe katër djemtë janë mirë me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shëndetin pas lindjes me pr erje ceza riane në një spital në Morocco. Halima kishte udhëtuar në Morocco për të qenë e sigurte që bebet do të lindin mirë, pasi shtatzënia mori vëmendjen e liderëve të Afrikës Perëndimore/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.