Shumë I Afërt Në Takim Me Mikelën, Edi I Tregon ‘Vitet E Hidhura’: Nga Mosha 13 Deri 18 Vjeçe S’kam Dashur Të J Etoj

Uncategorized

tillë ka qenë edhe takimi i Mikelës me djalin nga Kosova, Eduardin, që siç moderatorja Bora Zemani tha, “kishte gjithçka”.

Ata kanë treguar shumë të afërt gjatë bisedës, dhe gjatë takimit, asi e ka “prezantuar” edhe me familjen e vet në Zvicër, ndonëse virtuaIisht. Ata kanë komunikuar me videokamnerë me familjarët, dhe Mikela ka parë edhe vëllain e konkurrentit, të sapoardhur në j/etë.

Gjatë bisedës, Mikela e ka pyetur Eduardin për ndonjë moment të vështirë në jetën e tij, dhe ai ndonëse i rezervuar, tregoi se kishte patur një periudhë shumë të k,eqe, kur ai kishte qenë midis moshës 13 dhe 16 vjeç.

Krejtësisht ndryshe nga ç’kemi parë deri tani, ai u përlot dhe mes emocionesh tha: “Më mirë të kisha vd ekur në ato vite”, pa dashur të tregonte më shumë.

Edhe pse Mikela këmbënguli, ai i kërkoi falje, duke mos patur mundësi të fliste, dhe ajo pjesë e takimit u mbyll me një përqafiim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.