“Unë Të Dhashë Famë”, Shqipja I Kërkon BaIIafaqim Mevlanit: Hajde Se Të Rregulloj Unë!!

Uncategorized

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Shqipe Hysenaj, e cila foli për projektin e ri televiziv që do të moderojë, por jo vetëm.
Përpos pushimeve në Dubai, bórxhi i Mevlanit ishte një nga lajmet më të bújshme për të kohët e fundit, ndaj Shqipja e sqaroí njëherë e mirë në studio.

“Nxori një video dhe i thashë ‘hajt se jemi larë’. U mbyll. Kurse tani vazhdon e flet prapë. Po mos fol se unë do replikoj e do mbroj veten. Ai po më gjuan, po më súlmon e unë do mbrohem, s’ do e lejoj të më nxjerrë k eq pa qenë unë k eq. Se me thënë të drejten Bieta, s’e kam problem t’i them Mevlanit ‘po, unë të kërkova që të merrja pjesë në klip’.

S’ ka ndonjë gjë se unë kam qenë lart në atë kohë. Unë i dhashë famên, “followers”, kIikimet. Boll tani! Po të më thotë njëhere faleminderit, po bën si shpirt i k/eq, si gjynáh. Leje çfarë thotë ai lart e poshtë, është e gjitha çështje sedre nga ana ime”, sqaroi ajo, ndërsa më tej i kërkoi live të bállafaqohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.