10 Arsye: Pse Femrat Kokéforta Janë Bashkëshorte Më Të Mira?

Uncategorized

Nuk është e lehtë të duash një femër kokéfortë, sidomos sepse ajo mbron opiniionet, parimet dhe bindjet e saj. Mund të nevríkoset dhe të të mërzisë. Nga ana tjetër, edhe pse mund të jetë shumë kokëfortë, një femër e tillë do të gjendet përherë pranë personit që do kur ai të ketë nevojë, edhe pa i thënë gjë fare. Ndaj, nëse je mashkulli me fat që ke njohur një femër kokéfortë, ja çfarë duhet të dish për të:

Një femër kokëfortë e di çfarë do dhe bën gjithçka për ta arritur. Mund t’i lërë mënjanë ndjenjat për objektivat që i vendos vetes, por për personin që do, ajo bën gjithçka. Ajo do të të dojë, pavarësisht se çfarë ndodh mes jush.

Femrat janë krijesa të ndjeshme dhe një femër kokëfortë është përherë në sinkron me emocíonet e tua. Ajo e di çfarë të emocionon dhe bën gjithçka për të të parë të lumtur.

Të jesh kokéfortë do të thotë edhe të jesh e ndjeshme.
Ajo të njeh më mirë se veten dhe do të luftojë përherë për më të mirën e të dyve në shëndet, siguri apo lumturi. Nuk do të largohet nëse të sheh duke déshtuar, por do të të tregojë se të do dhe të mbështet dhe do të bëjë gjithçka që të dy t’ia dilni mbanë.

Një femër kokëfortë është energjíke. Ajo është kokëfortë për një arsye. Ndoshta sepse nuk ka marrë asnjëherë ato çfarë ka merituar, apo sepse ka kaluar nëpër një moment të vështirë në jetén e saj. Një femër e tillë është e fortë dhe mundohet t’i arrijë gjërat që do. Kjo jo vetëm do të të frymëzojë edhe ty, por do ta bëjë edhe atë një femër fantastíke në sytë e tu si partner i saj.

Ajo është reale. Nuk të mbështet për shkak të frikës, mëshirës apo dobësisë. Nëse nuk është dakord me ty, ta thotë hapur. Kjo gjë do ta bëjë marrédhënien tuaj më të sinqertë dhe më të fortë.

Një femër kokëfortë do të ta bëjë jetén më interesante. Fundja, kush do të donte një lidhje me dikë që është gjithmonë dakord me ty? Duhet dikush që të të kundérshtojë, pasi kështu edhe vetëpërmirësohesh. Kokëfortësía e saj do t’i bëjë më të vështira vendimet e tua, por kjo gjë do t’i japë dinamíkë lidhjes suaj dhe do e çojë atë drejt përmirësimit të vazhdueshëm.Është e sigurtë. Të jesh kokefortë do të thotë të jesh besnike e asaj që beson dhe femra të tilla janë padyshim shumë tërheqése.

Do të kujdeset përherë për ty. Një femër kokëfortë do të jeté e kujdesshme për të vënë re mënyrën se si të trajtojnë të tjerët. Ajo do të listojë në krye të listës së prioriteteve të saj dhe do të të dojë, edhe kur të jetë e nevríkosur.

Do të të çmendë, në kuptimin e mirë të fjalës. Një femër kokèfortë do të luajë me nervat e tua. Ajo nuk do të bjerë dakord me ty në gjithçka, por do të të dojë deri në fund të jetës së saj. Nuk ka asgjë të gabuar në gjetjen e dikujt që të acaron nga nervat, por që më pas të tregon me vepra se sa të do.

Ajo është në gjendje ta thotë hapur mendimin e saj. Ndonjëherë edhe do të debatoni. Kjo gjë është e pashmángshme. Mirëpo një femër e tillë përherë sjell argument të logjíkshëm. Falë kokëfortësisë së saj, ajo do ta dijë se cilat fakte do të mbështesin më mirë opinionin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *