A Bën T’hashetheme Për Vjehrrën? Lindita E “Perputhen”: Kam Fîksim Pamjen E Jashtme!

Uncategorized

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u diskutúa për t’hashethemet dhe raportin e shqiptarëve me to.
Pjesë e dískutimit ishte edhe ish-konkurrentja e “Përputhen” Lindita, e cila pranoi se bën t’hashetheme në kohën e lirë.

E pyetur nga Bieta dhe publiiku se cila është kryefjalë e thasthemeve të saj, ajo tha:
“Për vjehrrën s’ bëj t’hashetheme se s’ kam për momentin, por edhe kur kam pasúr s’ kam bërë kurrë t’hashetheme se kam nënë vetë…

Mua më vijnë shumë gra në qendrën estetike dhe thonë ‘shih ç’ më bëri ajo’ apo ‘shihe celulitin e kësaj, ka dalë me të shkurtra’. Kurse meshkujt thonë “hipi me një makinë, doli me tjetrën” dhe ja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *