As Naimi Nuk Do Ta Njeh, Operacíonet Plastíke E Kanë T’ransformuar Krejtësisht Mihrijen

Uncategorized

Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare.

Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare.
Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje.

Ajo se fundmi ka publíkuar disa foto ku po vërehen qartë operacionet plastike
Buzet, hunda dhe vetullat janë pjesë të fytyrës në të cilat ka interventuar Mihrija.

E në fotot e fundit ajo po duket person krejt tjetër.Në këtë pamje do ta këtë vështirë ta njoh edhe burri i saj, këngëtari Naim Abazi.
Për më tëpër shikon t ransformimin e madh në pamje të këngëtares në fjalë.
Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *