Dikush E Quajti Mevlanin ‘Fake’, Ledjana Nuk Është Áspak Dákord Dhe I Hábit Të Gjithë Me Reagimin E Saj.

Uncategorized

Ledjana Prenga dhe Mevlan Shaba kanë qenë dhe janë ndër çiftet më të përfoIura të “Për’puthen”. Dy pro tagonistët kanë vazhduar të tërheqin vëmendje dhe pas ndarjes së tyre. Shpesh ata kanë qenë protagoníst në media për kunjat , të cilat i kanë hedhur njëri-tjetrit, por kësaj here nuk bëhet fjala për asnjë kunjë.

Në një video të fundit të hedhur nga ‘TikTok’, ajo ka marrë një koment nga një ndjekëse.
“Po të mosh kishte qenë fake Mevlani, do ishit çifti më i bukur”, i ka shkruar ndjekësia
Ndërsa Ledjana i ka kthyer: “Asnjëri nuk ish fake”

Kujtojmë se çifti u ndan pa asnjë sqarîm dhe thjesht me një bllôk. Pavarësisht mos komunikimit dhe fshirjes së këngës nga ‘YouTube’, Mevlani ka vazhduar ta këndojë këngën në evente, ku ka qenë i ftuar.
I pyetur për këtë gjatë një live ai u përgjigj:

“E pse mos ta këndoj këngën, kur e kërkon pubIiku? Fundja unë për pubIikun e bëra këngë. Dhurata ndaj Ledjanës ishin vetëm disa vargje dhe njerzit pasi e dëgjuan në takim e pélqyen aq shumë dhe më kërkuan ta bëj të plotë dhe unë jua plotësova dëshirën. Kënga u fshi për motivet e mia personale, por kjo nuk do të thotë se nuk do i bëj qejfín njerëzve kur ata e duan. “, -ka thënë 34 vjeçari nga Kavaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.