E Paragjÿkojnë Për Ngjyrën E Lëkurës, Konkurrentja E “Përputhen”: Njeriun Nuk E Bën Ngjyra, Njeriun E Bën Zėmra

Uncategorized

Mikela Pupa është një nga konkurrentet e sezonit të 3 të ‘Për’puthen’. Së fundmi ajo ka marr shpesh komente dískriminuese për ngjyrën e saj të lëkurës, duke e quajtur me termat “gabele”, “jevg” dhe Mikela ka reaguar në rrjete sociale:
“Nuk e dija që jemi popull kaq racíst, përpos ofendiimeve që dihet se nuk jam në pëlqimet e çdokujt, ofendími që më ka tërhequr vëmendjen është (jevg, gabele). Si tregoheni kaq racísta more njerëz.

Unë nuk jam rome edhe nëse do isha, do isha krenáre dhe do e thoja pubIikisht. Njeriun nuk e bën ngjyra, njeriun e bën z/emra. Nëse do isha rome çfarë? Nuk duhet të flas, nuk duhet të dal në tv, nuk kam të drejtë të kem j etë si çdokush? Ju lutem thuajini stop këtij lloj racizmi dhe largoni mIIefet, mbusheni jetën tuaj me pozitivitet. Të jesh romë nuk është turp as ófendim, jemi të gjithë të barabartë. Duajeni veten siç jeni dhe mundohuni të realizoni ëndrrat tuaja.”,- shkroi konkurrentja në ‘InstaStory’.

Ritvana është konkurrentja tjetër, e cila i ka dal në mbrojtje Mikelës duke rípostuar stóry-n e saj.“Stop par/agjykimeve për pamjen e jashtme”,- ka shkruar Ritvana në mbështetje ndaj Mikelës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.