Ishte Shtatzënë Mee Peesnjakë, Por Çfarë I Ndodhi Në Stomaak… (VIDEO)

Uncategorized

Gruaja 30 vjeçare solli në jetë pesnjakët e saj, të cilët kishin qëndruar në barkun e nënës 7 javë më shumë se zakonisht. Gruaja me emrin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gilyermina Garsia, ishte 34 vjeçare ndërkaq mjekët thonin se paraqitja e shenjave në bark është normale te gratë mbi moshën 30 vjeç, kjo nga ndryshimet e qelizave të lëkurës dhe peshës së foshnjave./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.