Klienti anonim lë bakshish 13 mijë euro në një restaurant

Uncategorized

Një klient i një restauranti në New Hampshire, la një super bakshish prej 16 mijë dollarë kthyer në euro, janë rreth 13 mijë, pasi porositi pak/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

gjëra për të ngrënë të cilat nuk preknin vlerën as të 20 eurove. Si fillim, stafi nuk e vërejti këtë gjë, por kur e panë u shtangën dhe menduan se ishte një gabim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *