La tαkim në hoteΙ, bυrrit i ikën meηdja kur përbaΙΙë i deel gruaaja…!!!

Uncategorized

I ka ikur mendja kur ka pare pe rballe kunaten, e cila kishte ardhur si gruaja me te cilen ai kishte lene takim ne hotel, pasi flisnin ne chat. Ngjarja ka ndodhur në Itali dhe burri jo vetëm që u zb ulua, por gruaja e përz uri nga shtëpia, duke i he dhur të gjitha rrobat jashtë dhe cështja përfundoi në derën e avokatit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burri ishte fr ekuentues i rregull në një chat spe cifik për takime er otike. Kur shkon në hotel i iku mendja, pasi përballë i doli kunata, motra e gruas. Ai tentoi të qetësonte kunatën e t’i kërkonte të mos i thoshte gjë gruas, por një gjë e tillë nuk ndodhi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *