LAJMI FUNDIT: Vuçqi Pëson SuIm Në Z Emër..

Uncategorized

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, anuloi disa takime që kishte dje dhe sot për shkak të shéndetit.
Kjo është konfirmuar nga këshilltarja për media e presidentit serb.

“Shëndeti i presidentit nuk ishte në rregull sot. Por, nesër Ursula von der Layen arrin nesër mbrëma dhe pasnesër ne jemi në Nish me të, duke shénuar fillimin e punimeve në korridorin e ri hekurudhor, pas kësaj shkojmë në Dubai dhe probIemet e përditshme në Kosovë. Kështu që ne vendosëm, domethënë, mjekët sugjerúan që ai të ndalet për një kohë dhe të bëjë një pushim”, ka thënë ajo për Euronews, transmeton ‘lajmi.net’.E pyetur nëse pubIiku duhet të shqetësohet, ajo u përgjigj negatívisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.