“Mos Ma Ngri Mua Zërin”/ Plas Ke Q Mes Alvisës Dhe Adës: Nuk Jemi Në Rrugë, Duhet Të Largohesh Ose…

Uncategorized

Alvisa dhe Ada janë perfshirë në një debat me tone të ashprá në studion e ‘Për’puthen’.

Alvisa kërkoi që Ada të largohet nga programi ose të kërkojë falje ndaj çdo personi që e ka ofenduár, ndërsa kjo e fundit reagoi duke qeshur, gjë që nevriikosi më k eq Alvisën.
Të dyja filluan të flisnin me tone të áshpra derisa Alvisa vendosi që të mos i flasë më Adës sepse pretendón se e ofendón, nuk tregon r espekt dhe e ínjoron sa herë që flet.

Alvisa: Sjellja e Edit nuk më pélqen fare. Ofendime kanë bërë dhe Mikela dhe Ada që më kanë ofendúar pafúndësisht. Në program kam ardhur për ta shijuar dhe për të gjetur dashurinë. Ne jemi në emision, nuk jemi në rrugë. Unë kam probIeme me sytë dhe më thotë a shikon nga sytë dhe vi syze. 0fendon vazhdimisht Ada. Çfarë të intereson ty, i thua kokëbosh, i thua je si femër.

Nuk të kam ófenduar ty dhe askënd tjetër që kam dinjiitetin tim. Ti ose duhet të largohesh ose të kërkosh falje. Shiko sa e pafytyrë është sa fillon e qesh.
Ada: Është një publík i tërë që na ndjek. Alvisa vikt/imizohet.
Alvisa: Ti je vikt/imizuar, jo familje…
Ada: Me familjen mos ma përmend. Mos ma ngri zërin mua se je më e vogël se mua.

Alvisa: Nuk ke res/pekt. Fasada këtu je ti. Ke ardhur për të luajtur me të gjithë ne se i ke gjërat për terezi jashtë.
Ada: Nuk dal nga vetja ime.
Alvisa: Një pyetje të të bëj unë? Më ke öfenduar apo jo?
Ada: Asnjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *