Motra E Madhe Është ‘Ilaçí I Jetés’, I Ka Bekúar Zotí Ata Që E Kanë!

Uncategorized

Rëndësía e të pasurit një motër: Grindjet dhe mosmarrëveshjet kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë të shumta, por duhet pranuar se të pasurit një motër të përmiréson jetén.

Këtë tani e vërteton edhe shkenca, dhe në veçanti një studim i botuar në ‘Journal of Family Psychology’.
Anketa thekson se motra, e madpersonifikon një shërím të vërtetë për shëndetín tonë mendór dhe vetëvIerësimin.

Studimi analizon rëndësínë e të pasurít të një motër jo vetëm në moshë të pjekur, por sidomos në adoleshencë. Anketa në fakt ka përfshirë 395 familje me më shumë se një fëmijë të moshës ndërmjet 10 dhe 14 vjeç. Hulumtuesiit mblodhën një informacion të madh mbi dinamíkën e secilës familje, të ndjekur për një vit.

E ka pranuar dhe shkenca: Motra madhe është i laçi i j etës: I ka bekuar Zöti ata që e kanë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.