Ndodh tra gjedia: E la gruaja 34-vjeçari lë një letër unë dhe fëmijët s’duhet të jetojmë më, u me rr jetën në makinë vajzës 5 vjeçe dhe djalit 3 vjeç

Uncategorized

Një ngjarje shumë e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një burrë u ka ma rrë je tën fëmijëve të tij, 5 dhe 3 vjeç dhe më pas i ka dhënë fund edhe je tës së tij Pamjet meP0SHT.

Ata janë gjetur brenda një makine të s hkrumbuar në Bad Dürkheim. Makina si raportohet më tej u gjet në një parking në B 37 në Rhineland-Palatinate. Babai ishte 34 vjeç Pamjet meP0SHT.

Sipas pr okur orëve, babai shkroi një shënim lamtumire, ku thuhej se ai dhe fëmijët e tij nuk duhet të jetonin më. Në fillim u mendua se një defekt teknik mund të kishte ndodhur dhe makina kishte marrë f lakë, por jo ngjarja është rrë qethëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.