Po Shkaktóhet Prej Celularit, Kjo Është Sémundja E Re Që Po Prek Gjithë Njerëzimin…

Uncategorized

Një grup shkencëtarësh nga Hong Kongu kanë tr0nditur botën me studimin e tyre.
Ata pretendojnë se kanë një zbuIuar një sémundje të re, e cila është e përhapur në mbarë rruzullin tokësor. Kjo sémundje është mjaft e rrez/ikshme për shéndetin mendór.Por më e ke qja qëndron në faktin se kjo sémundje shkaktóhet nga telefoni.

Sipas këtyre shkencëtarëve “Ankthí i ndarjes nga celulari” quhet sémundja që, ka prekur shumicën e njerëzve tashmë.
Këta shkencëtarë pretentojnë se njeriu e shikon celularin si një zgjatim të vetes dhe se nuk mund të jetójë dot më pa postuar në (Facebook dhe Instagram).Simptomat kryesore janë paaftësía për të fikur telefonin, kontrollimi i përhershëm i tij, karikimi i shpeshtë i tij dhe marrja e telefonit edhe në tualet kur shkojmë për të kryer nevojat personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *