Shqipe Hysenaj Shtatzënë? /Ky Është Detaji Që Ngriti Dyshimet

Uncategorized

Shqipe Hysenaj është njëra ndër ish-konkurrentet më të komentuarat të programit “Përputhen”.Kjo për shkak karakterit që Shqipja ka shfaqur në ekran.

Ajo gjithmonë është paraqitur e fortë dhe gati për tju bërë ballë të padrejtës, siç ka bërë kështu edhe kur doli nga programi.

Shqipja nuk e shkëputi shpirtin nga ai program me muaj duke i nxjerrë kështu të palarat e secilit nga konkurrentët që ishin brenda.

Ndërkaq ajo që ka rënë në sy së fundmi në Instastory-in e Shqipes është një video.
Shqipja ka përdorur një aplikacion gjoja se mund të tregoj kohën reale se kur mund të ngelësh shtatzënë.

Shqipja e provoi këtë aplikacion dhe kjo është përgjigja që morri:

Leave a Reply

Your email address will not be published.