Sinan Vllasaliu Mbulohet Me Pará Në Një Dasmë Në Amerikë.

Uncategorized

Duke qenë se dasmat dhe koncertet nuk po lejohen të mbahen në Kosovë për shkak të pa ndemisë C0vid-19, ftesat për këngëtarët e estradës jashtë kufijve nuk po mungojnë.

Një e tillë ka qenë së fundmi edhe për Sinan Vllasaliun, i cili ka qenë i ftuar për të kënduar në një dasmë në Amerikë.

Gjatë kohës derisa po këndonte këngëtari është mbuluar me pará.

Këtë video e ka publíkuar bokseri i njohur, Elvir Muriqi ku pjesa ku po qëndron këngëtari është mbushur e tëra me dóllarë.

Ndryshe Sinan Vllasaliu është një nga emrat më të kërkuar të estradës e i cili është edhe tejet aktiiv me projekte muzikore.

v1de0

Leave a Reply

Your email address will not be published.