U Dolën Skandálet Sheshit Këtyre/ Mikela Zbúlon Se Çfarë I Ka Bërë Argjendit: Pasi Mori Ritvanën Në Dy Të Natës…

Uncategorized

Mikela dhe Argjendi kanë debátuar në studion e “Për’puthen” për shkak të bisedës që zbulôi Ritvana më parë. Mikela ndihet shumë e öfenduar nga fakti që Argjendi telefonoi Ritvanën në orën 2 të natës për tu takuar ndërsa të nesërmen kishin takimin bashkë.

Teksa përmendte takimin, Mikela tha se ka shkuar shumë mirë por dyshon se asgjë nuk është e vërtetë, por thjesht një lojë e Argjendit.

Mikela: Takimi më ka pélqyer shumë por dyshoj se është aktrim i Argjendit. Argjendi: Ti duhet të kuptosh një gjë. Me Ritvanën ja kam nisur para teje.

Mikela: Dhe duhet ta takoje pak orë para meje që ti bëjë parapri se çfarë do ndodhë në takim. Argjendi: Doja ta ftoja të bënim xhiro me makinë por ora póli core nuk e pranon dhe do ta ftoja në shtëpi.

Mikela: Ne nuk jemi në fëmijë këtu që të besojmë këtë. Falenderoj Ritvanën që e tha se do vijonte lojën. Argjendi: Jam mes dy z jarresh. Mikela: Me zjarrín nuk Iuhet. Nëse kam bërë një veprím dhe i kërkova ndjesë studios, jo ta bësh 24 orë para takimit.

Argjendi: Puntatën e kaluar të kam thënë “më fal”. Nëse do të kishte pasur më shumë takime, por është vetëm fillimi. Mikela: Pse duhet ta takoje gjysmë dite para takimit? Po i trajton femrat si objekte.

Argjendi: Unë e pranoj se është pak i teprúar. Mikela: Ajo ta plasí të vërtetën dhe pranoje. Po luan pisët me ne të dyja. Pse më telefonove dje? Për të më ulur nervát që të mos isha kështu sot?

Argjendi: Të mora sepse mban qëndrím. Mikela: Çfarë të të thoja? Faleminderit që kërkove Ritvanën para takimit me mua. Më vjen shumë k eq se e marr si tállje këtë gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.