Amarda Toska Shtatzenë Për Herë Të Tretë?

Uncategorized

Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi janë ndër çiftet më të pëlqyer dhe të ndjekur të kësaj kohe.
Martesa e tyre e gjatë është bekúar edhe me dy fëmijë.

Por së fundmi është pérfolur se ajo është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë.
Ky lajm, është i vërtetë apo jo? ZbuIojeni në materialin e përgatitur në vi
ídeon e meposhtme. /Prive.aI

Leave a Reply

Your email address will not be published.