Burri Musliman, Gruaja Katolike, Kjo Është Jeeta E Çiftit Nga Gjakova! (Vídeo)

Uncategorized

Janë në lidhje tash e 6 vjet.Si në histori të bukura dashurie, i njëjtë ishte edhe takimi i parë mes Robertina Mataj dhe Ardi Dina.Ndonëse ajo jetónte në Zvicër, ata u njoftuan tek vendi ku punonte Ardi në Kosovë.Mirëpo, rrugëtimi për të krijuar këtë lidhje nuk ishte aspak i lehtë për ta.Kjo pasi Ardi është mysliman, ndërsa Robertina katolike.Momenti më i vështiirë për 26-vjeçaren ishte takimi i parë i babait të saj me Ardin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.