E Réndé: 23-Vjeçarja Kosovare V’des 48 Orë Pas Vaks Inimit (F0T0)

Uncategorized

Një 23 vjeçare në Drenas ka ndérruar je të, por familjarët e saj thonë se vd/ekja ndodhi tri ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaks inës kundër c0r0navirusît.Familjari i 23 vjeçares, Haxhi Xhemajli, në rrjetet sociale kanë shpërndarë lajmin për vd ekjen e saj, teksa thonë se ajo ka humbur jetën 48 orë pasi është vaks inuar.

“U detyrovë të vaksijonohesh që të qendërosh në vëndin e punës .Ajo vaks in pas 48 ore të shkatoj v dekjen.MOS NA #DETYRONI MOS NA #KUSHTÈZONI Prehu në paqe mbesa jonë”, shkroi ai.Media ka kontaktuar me Qendrën e Mjekësisë Familjare në Drenas për të sqarúar informatat rreth arsyes se pse vajza nga Drenasi ka v/dekur tri ditë pasi është v/aksinuar dhe se a ka pasur paraprakisht ndonjë informatë shëndetésore për pacienten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *