E Rèndè/ I Riu Godet Me ЅhkeIm Dhe ЅhuрIakë Dy Vajza, I РërрIaѕ Në Tokë

Uncategorized

Një i ri (dyshohet nga Shëngjini), ka goditur dhe ka për pIasur në tokë dy vajza. Ngj arja ka ndodhur në shëtitoren pranë bregdetit. Nuk dihet saktësisht koha kur është regjistruar ngj arja.

Ndërkohë, nuk ka informacion në lidhje me shkaqet e sherrit. Pasi go det vajzat, i riu ndiqet nga pas nga disa të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.