(Foto) Nuk Po E Shikojmë Në Ekran, Por Xhemi Shehu Ka Bërë Një Ndryshiim Të Madh Në Pamje

Uncategorized

Xhemi Shehu është tërhequr nga ekrani, por jo vëmendja ndaj saj. Së fundmi prezantuesja e dashur e pubIikut ka postuar një foto ku shihet me një pamje krejt të ndryshme nga imazhi që kemi në mendje. Xhemi ka vendosur t’i bëjë flokët me kaçurrela.

Nuk flet kurrë për burrin, zbërthehet më në fund Xhemi Shehu: Ja kush është xhándari i shtëpisë – Fast News Albania

Pas fotos së pubIikuar nuk kanë vonuar dhe dhjetëra komente, të cilat e kanë komplimentuar për ndryshimin. Me kaq pozi/tivitet sa është pritur ndryshiimi, s’do jetë çudi që Xhemi të vijojë ta mbajë gjatë këtë model.

Leave a Reply

Your email address will not be published.