Gjetën 2000 euro në rrugë prej vitesh: Askush nuk e dinte për çfarë bëhej fjalë dhe më pas u zbulua sekreti

Uncategorized

Gjatë gjashtë viteve, tufa prej 2,000 paund (rreth 2,300 euro) në kartëmonedha u lanë në vende të ndryshme në një fshat të vogël anglez, për një total prej rreth 0,000 26,000. Qytetarët e ndershëm i çuan paratë që gjetën në polici, e cila prej vitesh nuk arrinte t’i gjurmonte samaritanët.

Mirëpo kjo ka ndryshuar së fundmi dhe çifti që prej vitesh ka lënë para e ka denoncuar në polici. Ata thanë se paratë i lanë aty ku mendonin se do të gjenin njerëzit që u duheshin dhe më pas shikonin nga larg se kush do t’i merrte kartëmonedhat.

Një nga donatorët anonim tha se ndihej i lidhur me vendasit sepse njëri prej tyre e ndihmoi, kështu që ai donte ta shlyente.

Sipas policisë, çifti nuk kërkuan kurrë asgjë në këmbim, dhe ata u bënë të njohur pasi mediat në mbarë botën raportuan për rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *