H umb jetën 5-vjeçarja, konsumoi ujë me dozë dr og.e që përdorej nga e ëma

Uncategorized

Një pesë vjeçare nga Kolorado i SHBA-së, h.umbi jetën teksa pinte ujë me dozë dr.oge, por familja në vend që të njoftonte një ambulancë, filloi të lutej.

Vogëlushja e iden.tifikuar si Sophie Larkson, u ngrit në mesnatë pasi kishte etje, u drejtua drejt frigoriferit dhe e për.gjumur mori nga aty një gotë uji me dozë dr.oge, që përdorej nga e ëma, e iden.tifikuar si Stephanie Alvardo

Leave a Reply

Your email address will not be published.