Ja si duket tani vogëlushi që në moshën 2 vjeçare pinte 40 cigare në ditë(VIDEO)

Uncategorized

10 vite më parë, një vogëlush indonezian, i quajtur Ardi Rizal, shòkoi botën me historinë e tij. Ai asokohe ishte vetëm 2 vjeç, por megjithatë konsumonte 40 cigare në ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në atë kohë thuhej se vogëlushi kishte krijuar varësi nga duhani, gjë e cila i kishte shkaktuar dhe pròbleme shëndetësore.Ardi tashmë është 12 vjeç dhe sipas mjekëve bën një jetë të shëndetshme, por megjithatë mbipesha e tij është e dukshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *