Këta Janë Dy Deputetët Shqiptarë Që Kanë Nga 27 Shtëpi.

Uncategorized

Nëse shohim ndër vite se si ka ndryshuar pasuría e deputetëve, rezúlton se bëhet fjalë për shifra me 9 zero. Ka shumë nga ata që kanë miIiarda Iekë. Më të pasurit rezultojnë deputetët që janë njëkohësisht dhe biznesmenë. Agron Shehaj dhe Tom Doshi kanë më shumë të ardhura, të cilat janë me miIiona euro.

Pas tyre vijnë emra si Astrit Veliaj, Adnor Shameti dhe Agron Çela, që po ashtu kanë të ardhura të shumta për shkák dhe të bizneseve të tyre. Adnor Shameti dhe Astrit Veliaj kanë nga 27 shtëpi, ndërsa Tom Doshi 15. Po ashtu Monika Kryemadhi ka përfiituar 8 apartamente dhe i ka shítur. Për emra të tjerë si Erjon Braçe, Bashkim Fino, Sadri Abazi, bie në sy se kanë makina të shtrenjta.

Ndërsa në PS ka makina l uksoze, banesa dhe rrugë nga më të ndryshmet të fitimit të parave. Fate Velaj i PS ka deklaruar për shembull 1.2 miIionë euro të ardhura nga librat që ka shitur.Ndërkohë që të zgjedhurit tanë bredhin në Iuks, familjet shqiptare vu ajnë për kotheren e bukës. Ka dhe nga ata që “qu rraviten” mediave duke thënë se shqiptarët s’kanë pará për pushime , ndërkohë që kanë zhvatur pikërisht këto para që i takojnë popullit dhe janë zhytur në “lu ksin e kr imbur”.

E vetmja shpresë tashmë mbetet reforma në drejtësi dhe zbatími me sukses në Rumani dhe Kroaci vlen të jemi optimistë. Duke qenë se BE kërkon pastrím rrënjësor nga korr/upsioni, Vettingut kurrsesi nuk mund t’i shpétojnë politikanët shqiptarë!/”news499media”

Leave a Reply

Your email address will not be published.