Lúksi I Adelina Tahirit, Vetura E Saj Kushton PIotë 150 Miíjë Euro!

Uncategorized

Adelina Tahiri më shumë përfoIet për jetén e saj super Iuksoze se sa atë profesionale.
Secili postim i saj merr vëmendje me veshjet firmato dhe veturat e shtrenjta që i pósedon.
Kësaj radhe ajo ka ‘reklamuar’ veturën e saj të tipit Mercedes S Class, e cila kap shifrën plot 150 míjë euro.
Jetá krahë biznesmenit e ka ndryshuar shumë, duke ndarë imazhe të shumta nga jetâ përraIIore që po e je ton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.