Me Mbípeshë Dhe Me Një Pamje Më Ndryshe, Enca Befason Në Një Nga Paraqitjet E Fundit.

Uncategorized

Ajo është njëra prej këngëtareve që admirohet në masë të madhe nga publiku.
Bëhet fjalë për artisten nga Shqipëria, Enca, e cila shpesh merr vëmendje me pubIikimin e imazheve të ndryshme në rrjete sociale.

25-vjeçares së fundmi i është postuar një imazh në faqen e “Vipat e Bllokut”, në të cilën ka befasúar me linjat trúpore.Fotografia duket të jeté realizuar në një nga bregdetet shqiptare, gjersa krijuesja e “Rakia” duket tejet ndryshe dhe me mb/ipeshë.

“Enca ti je?”, thuhej në postim pasi në të tillë gjendje nuk është parë thuajse asnjëherë.
Sidoqoftë, ajo e ka pranuar se këtë vit ka shtuar më shumë kilogramë për shkak të incîdentit që kishte në këmbë.

Enca në shtator të vitit që lamë pas tregoi se ka thyer këmbën dhe se qëndroi e mbyllur për gjashtë muaj radhazi.
Zeshkania këtë verë po ashtu anuloi të gjitha koncertet e mbrëmjet muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *