Një Pronari i një restoranti në Los Angeles te dera e hyrjes shkruajti: Ndalohet hyrja për qentë dhe për Muslimanët.(VIDEO)

Uncategorized

Pronari i një restoranti në Los Angeles te dera e hyrjes shkruajti: Ndalohet hyrja për qentë dhe për muslimanët.Pasi dëgjuan për këtë, disa di/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet3

të më von në restorant erdhën tre kampion botë ata të boksit, Mike Tyson, Badou Jack dhe ai i kick boksit Aamer Abdullah……….shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply

Your email address will not be published.