“Nuk Ka Më РoIici, Kjo Ëѕhtë Ѕkemá E Tyre” /Alfred Cako Bën Рaraѕhikiimin E Frîkѕhém: Do KontroIIohemi Me Dron

Uncategorized

Konspiracionisti Alfred Cako ka bërë sërish thirrje që njerëzit të mos va ksinohen.Sipas tij ky proces është pjesë e axhendés së atyre që duan të kontrollojnë botën.Ndër të tjera Cako shtoi se ata po mundohen të ndërhyjnë në atë që nuk e ka bërë as Zoti, në fízikun e njeriut.

“Va/ksina nuk do na shérojë, do bëhen mu/tacione, do shtojnë mu/tacionet. Do i shihni shifrat se si do shtohen. Thanë për qershorin që shiko po bien shifrat. Por se nuk e shpérndanë me avion në atë periudhë. Tani do e shpérndajnë në shtator jo vetëm në Shqipëri. Me dhjetëra v dekje që nuk i tregojnë, se më dërgojnë mesazhe. Këto Pipero e këto thoshin që laj duart, mbaj distancë se do kalojë, por unë i thosha që nuk do kalojë.

Por u them njerëzve që të dúrojnë, uroj 100 herë të jem i gabúar por másat e tyre po na dërgojnë aty ku duan ata. Këta po ndërhyjnë në atë që nuk e ka bërë as Zoti, po ndërhyjnë në trupin e njeriut. Këta po gúxojnë të ndërhyjnë në fízik të njeriut, një njeri që duan ta vd esin kur duan ata, një njeri që nuk riprodhohet. Mbajeni mend, do shihni. Këta duan të kríjojnë vetëm një Komb nga 2030, s’do të ketë më Shqipëri, Mal i Zi.

Do i vendosin një emër. Nuk do ketë më familje. Do jeni si skIIevër të nénshtruar. Do ketë një Gjykatë të Lartë Botërore. Do ketë një poIici dhe ushtri me robotë. Nuk do ketë më makina personale. Do ketë 700 miIionë banorë. 300 familje do jenë që do kontrollójnë 700 miIionë banorë. Do kontrollohesh me dron, s’ka më polici. Kjo është skemá e tyre. Por njerëzit do kthehen aty ku kanë qenë, do largohen në male e fshatra,” tha Cako.

Leave a Reply

Your email address will not be published.