Paska Ndodhur Dhe Kjo? Këngëtarja Arilena Ara Tregon Se Çfarë Ka Bërë Për Të Një Burrë!

Uncategorized

Këngëtarja Arilena Ara ka qenë e ftuara e episodit të parë në “Goca dhe Gra” në ‘Top Channel’. Ajo ka folur për projektet e saj më të fundit, por nuk i ka shpétuar dot as temës që ishin duke diiskutuar Fatma, Olesia, Tea dhe Krista në studio, për sa i përket çmen/durive të dashurisë.

“A ke bërë ti ndonjë çmendér për dashurinë?”- është pyetur këngëtarja. “Për mua kanë bërë çmendúri, por unë nuk kam bërë ende, do ta ndajja me ju, por me modesti shumë të madhe nuk kam bërë ende”, ka thënë Arilena dhe më pas është stepur për të treguar një histori çmenduríe të bërë për të.

Teksa Tea e ka pyetur nëse kanë bërë kaq shumë çmendúri sa ajo nuk i mban mend, Arilena ka thënë: “Po mirë, unë gjithë kjo gocë, ti mendon se kaq të thjeshtë e kam unë të zgjedh një”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *