Pjesëtarja e Njësisë Speciale rr ëfen momentin më të vështirë: I th ashë vetes pse jam p olice (VIDEO)

Uncategorized

Profesioni i polices ka çaste të shumta të cilat janë mjaft të vështira për personat që e ushtrojnë, shkruan OnAir.

Në emisionin “Sui Generis” ishte e ftuar një pjestare e njësisë speciale e cila foli për momentin më të vështirë gjatë punës së saj. Ajo u shpreh se këtë moment e kishte kaluar gjatë tërmetit që ra në Shqipëri ku shumë persona mbetën të lënduar dhe të vdekur.

Ajo tregon se për të ishte moment i vështirë për shkak të faktit se nuk ndihmonte dot në atë mënyrë që ajo kishte menduar të ndihmonte.

Për më shumë në videon më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *